Garantiepakketten

Dordt-West Car Centre bied u ook een aantal garantiepakketten, die wij samen verlenen met Autotrust.

Garantie

Een Autotrust Garantie beschermt u tegen de hoge kosten die het gevolg zijn van mechanische – dus ook motorische – of elektronische mankementen:

  1. Indien u een auto koopt die minder dan 150.000 km heeft gereden en niet ouder is dan 7 jaar, dan is het mogelijk om een ‘Exclusief garantie’ op uw auto te krijgen. Deze garantie geldt voor nagenoeg de gehele auto.
  2. Indien u een auto koopt die minder dan 150.000 km heeft gereden en niet ouder is dan 8 jaar, dan is het mogelijk om een ‘Plus garantie’ op uw auto te krijgen. Deze garantie dekt bijna alle mechanische en elektronische onderdelen van de motor.
  3. Indien u een auto koopt die minder dan 150.000 km heeft gereden en niet ouder is dan 10 jaar dan kunt u gebruik maken van de ‘Extra garantie’, hiermee zijn de belangrijkste technische onderdelen van de auto gedekt: Motor, aandrijving, versnellingsbak, koelsysteem, brandstofsysteem, elektrische systemen, remsysteem etc.
  4. Auto’s die minder dan 200.000 km hebben gereden en niet ouder zijn dan 12 jaar komen in aanmerking voor de ‘Standaard garantie’. Dan heeft u zekerheid over de motor, de aandrijving en de versnellingsbak.

Voor een duidelijk overzicht tussen de verschillende garantie’s klik hier.

De garantie is per auto verschillend en afhankelijk van merk en motorinhoud.

DE VOORDELEN VAN EEN AUTOTRUST GARANTIE:

  1. Garantie om mee te nemen – repareren bij u in de buurt
  2. Ook garantie bij defecten in het buitenland
  3. Mogelijkheid tot verlengen
  4. Arbeidsloon en onderdelen worden vergoed

Onze medewerkers informeren u graag over de exacte voorwaarden en mogelijkheden van onze Autotrust garantie

Openingstijden

Copyright 2020 – iDOT!Sites