Over Dordt-West Car Centre

Dordt-West Car Centre is opgericht in 2009 met als hoofddoel zakelijk dienstverlening voor verschillende officiële auto dealers in Dordrecht

Opgericht in 2009

Dordt-West Car Centre is opgericht in 2009 met als hoofddoel zakelijk dienstverlening voor verschillende officiële auto dealers in Dordrecht. Mede door de zakelijke relatie en B2B contacten krijgt Dordt-West Car Centre haar grootste deel van auto voorraad van auto dealers in de omgeving, dit houdt in dat de grootste deel van de voorraad bestaat uit dealer onderhouden auto’s. Voordeel hiervan is dat de onderhoudshistorie over het algemeen sluitend is en de auto bekend bij de dealers, vaak complete auto’s met alle documenten en sleutels en logische kilometerstanden en bovenop aangeboden door ons tegen zeer interessante prijzen en voorwaarden.

Door deze auto’s vooraf streng te selecteren, treft u bij ons een collectie van luxere uitvoeringen en vaak met alle opties boven al eerde genoemde voordelen. Tevens kunt u de auto bij ons met een nieuwe APK keuring krijgen. Garanties zijn mogelijk van 6 maanden tot 24 maanden. Natuurlijk is inruil van uw huidige auto ook mogelijk.

Onze formule

Het hanteren van de door ons ontwikkelde formule, zeer scherpe prijzen en interessante modellen, staat garant voor een snelle doorstroming van onze handelsvoorraad. Ieder week wordt de voorraad bijgewerkt.

Dordt-West is elke dag open van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdag tussen 10:00 en 15:00. Komt het u niet gelegen om binnen de bovengenoemde openingstijden langs te komen, dan kunt ook natuurlijk telefonisch afspraak maken om buiten de openingstijd te komen. Kijk elke dag nog even op onze website voor nieuwe modellen.

Wij zien u graag terug bij Dordt-West Car Centre.

Inruil & inkoop

Heeft u een andere auto op het oog en wilt u uw huidige auto verkopen? Bij Dordt-West Car Centre kunt u uw auto inruilen bij de aankoop van een occasion.

Occasion bekijken

Occasions

Wij hebben een ruime voorraad aan occasions. Deze voorraad is zichtbaar op onze website en wordt wekelijks bijgewerkt

Occasion bekijken

Occasion zoekservice

Bent u op zoek naar en andere auto? Dordt-West helpt u graag bij uw zoektocht. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij snel de juiste auto voor u vinden.

Occasion bekijken